• 25. oktober

Mødet afholdes via Teams uden mulighed for fysisk fremmøde.

Program:

13.00:     Oplæg om whistleblowerordningen - kravene hertil v. partner og advokat Søren Wolder, DAHL Advokatpartnerselskab

13.45:     Opfølgning på årets GDPR emner v. partner og advokat Tim Krarup Nielsen, DAHL Advokatpartnerselskab

14.30:     Om at netværke og kommunikere i GDPR-land! v. konsulent Thorleif Gotved, GotveDPR
Evnen til at netværke og kommunikere kan måske virke lidt fluffy i forhold til juridiske fortolkninger og indsigt i it-sikkerhed.

Ikke desto mindre er relationsskabelse og tydelig kommunikation vigtige forudsætninger for at kunne lykkes i jobbet som GDPR-rådgiver, DPO og lign.

I dette energiske oplæg, med særlig fokus på LinkedIn, vil Thorleif Gotved give konkrete tips og fif til – samt anekdoter om - hvordan han på kort tid fik etableret et stort netværk indenfor GDPR-branchen, og blev en efterspurgt GDPR-formidler.

15.15:     Afslutning