• 31. januar
  • 13:00 – 16.00

NB! Vi har netop (3/1/2022) besluttet at den aktuelle situation omkring CoVid-19 gør det nødvendigt at afholde konferencen som et online-event. Det vil altså ikke være muligt at deltage fysisk.

Det er nødvendigt for alle (også medlemmer af de tre foreninger) at tilmelde sig via nedenstående link.
Senest den 27. januar udsender vi link til mødet.

Hvordan forholder nogle af verdens største virksomheder sig til dataoverførsel til tredjelande? Og hvordan ser fremtiden ud på området?

Det er nogle af de spørgsmål, Danmarks DPO-forening tager fat på, når vi den 31. januar 2022 inviterer til fællesnordisk konference i København i samarbejde med vores søsterorganisationer, Personvernombudene fra Norge og Forum för Dataskydd fra Sverige.

På konferencen får vi besøg af repræsentanter fra Google, Amazon Web Services og Microsoft, som vil indvie os i deres respektive cloud services og senere diskutere, hvordan fremtiden ser ud, når det gælder dataoverførsel til tredjelande.

Konferencen afholdes på engelsk

13.00:    Velkomst v. Kasia Torian, Formand, Danmarks DPO-Forening

13.05:    Håndtering af dataoverførsel til 3. lande og tiltag som følge af Schrems-II

1. Christian StahlPartner Manager at Google Cloud Nordics

2. Liam Maxwell, Director, Government Transformation at Amazon Web Services

3. Ole KjeldsenTeknologi-& Sikkerhedsdirektør, Microsoft Denmark & Island

15.15:    Paneldebat om dataoverførsler og eftervirkningerne af Schrems-II med deltagelse af:

1. Christian Stahl, Partner Manager at Google Cloud Nordics

2. Ole Kjeldsen, Teknologi-& Sikkerhedsdirektør, Microsoft Denmark & Island

3. Olle Pettersson, IMY (Integritetsskyttsmyndigheten i Sverige)

4. Allan Frank, Datatilsynet, Danmark

5. Tobias Judin, Datatilsynet, Norge

16.00:    Afslutning

Pris
Gratis for medlemmer af en af de tre foreninger, der står bag konferencen. 500 Dkkr for andre.
Online - link til deltagelse udsendes til de tilmeldte den 27. januar 2022.