• 22. november

Behandlingsprotokollen (dansk: fortegnelsen) er en av de sentrale redskapene i personvernforordningen. Ifølge artikkel 30 skal både behandlingsansvarlig og databehandler føre en protokoll som minst skal inneholde visse opplysninger. Mange organisasjoner bruker protokollen som styringsredskap - og noen kommuner mener at den skal være offentlig. Tema for medlemsmøtet 22. november er: Hvordan kan vi bruke behandlingsprotokollen i personvernarbeidet?

Program mandag 22. november kl 13 - 15 online

13:00 Velkommen, styreleder Nils G. Indahl

13:05 Mathias Wikström, personvernombud Telenor Sverige: Bruk og valg verktøy, inkl demo/screenshots. Protokollen som organisasjonsverktøy.

13:35 Anders Fehn Olsen, personvernombud i Olav Thon Gruppen: Presentasjon av behandlingsprotokollen i DraftIt og hvordan Olav Thon Gruppen jobber med den, inkludert noen tanker rundt bruk av IT-systemer til behandlingsprotokoll.

14:05 - 14.15 Pause

14:15 Paneldiskusjon med temaet: Behandlingsprotokollen som styringsverktøy